Huisregels Lifecity

1. Mobiel bellen is uitsluitend toegestaan in de lounge. Niet bellen in de sportzalen dus.

2. Het gebruik van een (sport)handdoek tijdens het sporten is verplicht, evenals alle (gratis) lockers.

3. Tijdens het sporten gebruikt u schone, niet buiten gedragen sportschoenen. U kunt niet op blote voeten, op sokken of op slippers sporten.

4. Het dragen van mouwloze shirts is alleen toegestaan in de groepsleszalen.

5. Om redenen van uw en onze hygiëne en veiligheid is het niet toegestaan om - tijdens het sporten - buitenkleding noch petten, sjaals en elke vorm van hoofdbedekking te dragen (uitzondering hierop zijn de bij LifeCity te verkrijgen sporthoofddoekken). Nota bene; deze huisregels gelden uitsluitend op het moment dat u actief sport of zich tussen de toestellen bevindt. Op elk ander moment is iedereen vrij binnen LifeCity het door haar of hem gewenste kledingstuk te dragen.

6. Roken, alcohol en het gebruik van drugs of steroïden zijn niet toegestaan binnen LifeCity.

7. Etenswaren kunnen uitsluitend worden genuttigd in onze lounge.

8. Het is onze sportcode na het gebruik losse onderdelen en gewichten op de daarvoor bestemde plek terug te leggen. Na het gebruik van uw toestel of oefenbanken verwachten wij dat u deze weer schoonmaakt. Er zijn hiervoor voldoende voorzieningen getroffen.

9. Het is niet toegestaan glaswerk vanuit de bar naar de oefenruimten mee te nemen.

10.U kunt (helaas) geen huisdieren meenemen.

Ervaar LifeCity nu met de Gratis Proefweek Fitness

Overweeg je te starten met fitness? Kom dan geheel vrijblijvend een week lang gratis kennismaken met LifeCity. In Amersfoort-Ce...

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.