Kinderopvang

Je wilt lekker gaan sporten, maar je zit met de kids? Breng ze dan naar de kinderopvang van LifeCity!

Kinderopvang in Amersfoort-Centrum & Baarn

De opvang is helemaal gratis, je moet alleen wel even je kind(eren) van te voren aanmelden. Maximaal 2 uur (haal je kind op tijd op!) en 2 kinderen per lid. Geef zonodig luiers, drinken en eten mee. Je dient als ouder zelf te zorgen voor het geven van de fles of een fruithapje. Leeftijd vanaf 3 maanden tot 4 jaar. Uiteraard worden de kids niet toegelaten in andere ruimtes dan de speelkamer.

We willen je vragen om je mobiele nummer achter te laten. Er zijn per dag 7 plaatsen beschikbaar tussen 09:00 en 11:00. Als deze plaatsen gereserveerd zijn is een nieuwe reservering plaatsen niet meer mogelijk! Een reservering annuleren? Bel dan met LifeCity om dit door te geven. Zo onstaat er ruimte voor andere kinderen.

Kinderopvang in Amersfoort-Noord

De opvang is helemaal gratis, je moet alleen wel even je kind(eren) van te voren aanmelden. Maximaal 1 uur (haal je kind op tijd op!) en 2 kinderen per lid. Geef zonodig luiers, drinken en eten mee. Je dient als ouder zelf te zorgen voor het geven van de fles of een fruithapje. Leeftijd vanaf 3 maanden tot 4 jaar. Uiteraard worden de kids niet toegelaten in andere ruimtes dan de speelkamer. U kunt maximaal 24 uur voor uw komst de reservering doorgeven. 

We willen je vragen om je mobiele nummer achter te laten. Er zijn om 09:00 uur 7 plaatsen beschikbaar en om 10:00 uur 5.  Als deze plaatsen gereserveerd zijn is een nieuwe reservering plaatsen niet meer mogelijk! Een reservering annuleren? Bel dan met LifeCity om dit door te geven. Zo onstaat er ruimte voor andere kinderen.

 

Ervaar LifeCity nu met de Gratis Proefweek Fitness

Overweeg je te starten met fitness? Kom dan geheel vrijblijvend een week lang gratis kennismaken met LifeCity. In Amersfoort-Ce...

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.