Kinderopvang

Je wilt lekker gaan sporten, maar je zit met de kids? Breng ze dan naar de kinderopvang van LifeCity!

Kinderopvang in Amersfoort-Centrum & Baarn

De opvang is helemaal gratis, je moet alleen wel even je kind(eren) van te voren aanmelden. Maximaal 1 uur (haal je kind op tijd op!) en 2 kinderen per lid. Geef zonodig luiers, drinken en eten mee. Je dient als ouder zelf te zorgen voor het geven van de fles of een fruithapje. Leeftijd vanaf 3 maanden tot 4 jaar. Uiteraard worden de kids niet toegelaten in andere ruimtes dan de speelkamer.

We willen je vragen om je mobiele nummer achter te laten. Er zijn per dag 7 plaatsen beschikbaar tussen 09:00 en 11:00. Als deze plaatsen gereserveerd zijn is een nieuwe reservering plaatsen niet meer mogelijk! Een reservering annuleren? Bel dan met LifeCity om dit door te geven. Zo onstaat er ruimte voor andere kinderen.

Kinderopvang in Amersfoort-Noord

De opvang is helemaal gratis, je moet alleen wel even je kind(eren) van te voren aanmelden. Maximaal 1 uur (haal je kind op tijd op!) en 2 kinderen per lid. Geef zonodig luiers, drinken en eten mee. Je dient als ouder zelf te zorgen voor het geven van de fles of een fruithapje. Leeftijd vanaf 3 maanden tot 4 jaar. Uiteraard worden de kids niet toegelaten in andere ruimtes dan de speelkamer. U kunt maximaal 24 uur voor uw komst de reservering doorgeven. 

We willen je vragen om je mobiele nummer achter te laten. Er zijn om 09:00 uur 7 plaatsen beschikbaar en om 10:00 uur 5.  Als deze plaatsen gereserveerd zijn is een nieuwe reservering plaatsen niet meer mogelijk! Een reservering annuleren? Bel dan met LifeCity om dit door te geven. Zo onstaat er ruimte voor andere kinderen.

Reserveer nu

Contact

LifeCity Amersfoort-Centrum
Utrechtseweg 6
3811 NB Amersfoort
033-445 1985

LifeCity Amersfoort-Noord
Valutaboulevard 32
3825BT Amersfoort
033-2778875

LifeCity Baarn
De Geerenweg 13
3741 RP Baarn
035-5412674