HITT 45 OPEN PEAC

Dé workout als het gaat om het effectief stimuleren van het vergroten van spierkracht. Tijdens de HITT45 Open PEAC wordt er gebruik gemaakt van losse oefeningen met een halter, dumbbell, kettlebell en jouw eigen lichaamsgewicht. De HITT45 Open PEAC zal een aantal weken uit dezelfde reeks oefeningen bestaan. Door het consistent meedoen met HITT45 Open PEAC en daarbij het gewicht wekelijks te verhogen voor jezelf, zal je progressieve overload creëren, wat meer spiergroei en daardoor meer spierkracht mogelijk maakt. Let op: Het verschil met de HITT45 Muscle is dus dat de HITT45 Open PEAC een aantal weken uit dezelfde reeks van oefeningen bestaat waarin je sterker gaat worden en waarin je wekenlang de kans krijgt om de technische vaardigheden van een oefening perfect onder controle te krijgen.

Ervaar LifeCity nu met de Gratis Proefweek Fitness

Overweeg je te starten met fitness? Kom dan geheel vrijblijvend een week lang gratis kennismaken met LifeCity. In Amersfoort-Ce...

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.