LITT 45

Dé workout als het gaat om het effectief stimuleren van je vetverbranding. Daarnaast is het een zeer efficiënte manier om je sportprestaties te verbeteren. Tijdens de LITT45 combineer je cardiovasculaire oefeningen met verschillende oefeningen op krachtuithoudingsvermogen. De specifieke coaching wordt mogelijk gemaakt doordat je tijdens de LITT45 jouw persoonlijke hartslagband draagt. Let op: de LITT45 heeft een laag instapniveau, waarbij de intensiteit van de les lager ligt dan bij de andere lessen in de HITT45 zone. Ben jij een ervaren sporter, meld je dan aan voor de HITT45.

Ervaar LifeCity nu met de Gratis Proefweek Fitness

Overweeg je te starten met fitness? Kom dan geheel vrijblijvend een week lang gratis kennismaken met LifeCity. In Amersfoort-Ce...

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.