Eerste hulp bij sportongevallen

Bij een blessure is het belangrijk dat er binnen 24 uur de juiste diagnose is gesteld. Daarom is er voor alle leden van LifeCity (inclusief familie en bekenden) de mogelijkheid om te bellen met Kirchhoff Fysio van 8 tot 20 uur via 085 - 27 35 237.

Je wordt binnen een uur teruggebeld door een specialist. Deze persoon gaat je helpen om de juiste stappen te zetten. Voorkomen is beter dan genezen! 

Heb je al een blessure?

De fysiotherapeuten en chiropractoren staan voor je klaar. Met een gratis eerste onderzoek, dezelfde dag nog, zonder verdere verplichtingen. Hoe sneller je erbij bent, hoe beter. Binnen 12 tot 24 uur na het ontstaan van de klacht zijn de juiste maatregelen genomen. Denk hierbij o.a. aan:

  • Instructie omtrent de juiste eerste hulp
  • Tapen van het gewricht
  • Eventueel doorsturen naar de eerste hulp of huisarts

Kijk eens op www.losmaken.nl of www.chirofysiomethode.nl. Maak een afspraak via 085 - 27 35 237.

Ervaar LifeCity nu met de Gratis Proefweek Fitness

Overweeg je te starten met fitness? Kom dan geheel vrijblijvend een week lang gratis kennismaken met LifeCity. In Amersfoort-Ce...

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.