Vinyasa

Een dynamische les waarbij je van de ene houding naar de andere houding beweegt op het ritme van je adem. Je leert met een krachtige ademhalingstechniek het ritme te bepalen waarin je de houdingen beoefent. De ademhaling en beweging genereren samen in ons hele systeem energie, die blokkades losweekt en afvalstoffen oplost.  De ervaring in deze les zijn de vloeiende bewegingen op het ritme van de adem. De houdingen worden over het algemeen voor korte tijd aangehouden.  Heb je al wat yoga ervaring en zoek je een dynamische les dan is deze les geschikt voor jou?

Ervaar LifeCity nu met de Gratis Proefweek Fitness

Overweeg je te starten met fitness? Kom dan geheel vrijblijvend een week lang gratis kennismaken met LifeCity. In Amersfoort-Ce...

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.