Groepsfitness

Samen bewegen werkt inspirerend. Het helpt je vaak net even over de drempel heen. Alle groepslessen staan onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs. Op vaste momenten in de dag, dus een stok achter de deur voor jezelf.

Afwisseling

Om sporten zo leuk en afwisselend mogelijk te maken, heeft LifeCity een groot aanbod aan lessen. De meeste lessen zijn volgens het Les Mills principe waardoor ze toegankelijk zijn voor alle niveaus en je eenvoudig kunt switchen tussen diverse lessen en verschillende instructeurs.

De lessen variëren van Zumba en Body Pump tot Spinning en Body Balance: elke dag vind je wel iets dat bij jouw trainingsdoel past.

Start met Groepsfitness!

Vraag direct de gratis proefweek aan! Je wordt binnen 1 werkdag gebeld voor een uitnodiging.

Ervaar LifeCity nu met de Gratis Proefweek Fitness

Overweeg je te starten met fitness? Kom dan geheel vrijblijvend een week lang gratis kennismaken met LifeCity. In Amersfoort-Ce...

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.