Lidmaatschapstest
LifeCity aanbod

Fitness

"

Start met fitness bij LifeCity!

Wil je zelf gaan fitnessen of ben je op zoek naar een sportschool waar je onder begeleiding kunt fitnessen? Dan ben je bij LifeCity aan het goede adres. In zowel Amersfoort-Centrum, Amersfoort-Noord als Baarn is er een grote fitnessruimte aanwezig. Wat jouw doel ook is, wij helpen je het te bereiken! Want: bij LifeCity sporten we samen.

Wat is fitness?

Fitness kun je het beste omschrijven als alle activiteiten die je niet alleen helpen om er goed uit te zien, maar ook om je goed te voelen. Met fitness haal je het beste uit jezelf en leer je te vertrouwen op jouw eigen lichaam.

Voordelen van fitness

Fitness heeft zowel fysieke als mentale voordelen. Fysiek bewegen door gebruik te maken van verschillende fitness apparaten geeft een boost aan jouw spieren, helpt bij het kwijtraken van gewicht en verbetert jouw conditie. Daarnaast werk je met fitness ook aan je mentale gezondheid. Doordat je tijdens het sporten je hoofd “leeg maakt”, ben je beter in staat om je dag en gedachten op een rijtje te krijgen. Daarnaast maak je tijdens het sporten dopamine aan, ook wel bekend als het ‘geluksstofje’. Fitness heeft dus een positieve werking op jouw lichaam en mentale gezondheid!

Zelf aan de slag met fitness?

Wil jij graag zelf ervaren wat de voordelen van fitness zijn? Of ben je benieuwd naar de rest van ons aanbod en welk abonnement het beste bij jou past? Doe dan de lidmaatschapstest en start een gratis proefweek bij LifeCity! Heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag om het beste uit jouw fitnessprogramma te halen. Bij LifeCity sporten we samen!