Lidmaatschapstest
LifeCity aanbod

(hot) Yoga studio

"

Ervaar rust in jouw moment van bezinning

Kun jij wel een rustmomentje gebruiken? Dan is yoga de perfecte oplossing voor jou! Yoga werkt niet alleen ontspannend, maar draagt ook bij aan spierkracht, flexibiliteit en balans.

Hot yoga

Hot yoga bestaat uit een serie klassieke yogahoudingen die je in een verwarmde omgeving uitvoert. De warmte zorgt ervoor dat spieren, bindweefsel en gewrichten op een veilige manier opgerekt worden. Het is een intensieve total body work-out die geschikt is voor iedereen. Hot yoga draagt niet alleen bij aan een sterker, slanker en leniger lichaam. Op geestelijk vlak versterk je namelijk ook je zelfvertrouwen, geduld en zelfbeheersing.

Yin yoga

Toe aan een pauze voor jezelf? Dan is Yin yoga perfect. Met Yin yoga krijg je balans in jouw actieve lifestyle. Bij Yin yoga blijf je langere tijd in een bepaalde zittende of liggende houding, waardoor je wordt uitgedaagd om ontspanning te vinden in verschillende houdingen.

 

De yoga lessen worden gegeven in een aparte ruimte, net zoals andere groepslessen. Ook kan je net zoals bij de groepslessen je hiervoor inschrijven.