Lidmaatschapstest
LifeCity faciliteiten

Kinderopvang

"

Met een gerust hart sporten

Je wil graag sporten, maar je hebt ook een gezin. Dat is natuurlijk geen reden om je te laten weerhouden om te sporten. Wij hebben de perfecte oplossing voor jou, breng je kids naar de kinderopvang van LifeCity!

Voorwaarden

De opvang is helemaal gratis bij LifeCity en is mogelijk in de ochtend. De kinderen kunnen maximaal een uur verblijven op de opvang, zodat zoveel mogelijk leden gebruik kunnen maken van de opvang. Per lid mogen er maximaal twee kinderen tussen de 3 maanden en 4 jaar verblijven in de opvang. Om ervoor te zorgen dat je met een gerust hart kunt sporten, is het slim om eventueel luiers en eten en drinken mee te geven. Je dient als ouder zelf te zorgen voor het geven van de fles of een fruithapje.

Uiteraard worden de kids niet toegelaten in andere ruimtes dan de speelkamer.

Kinderopvang in Amersfoort-Centrum & Baarn

Wanneer jij je kind(eren) naar de opvang van LifeCity brengt, willen we je vragen om je mobiele nummer bij ons achter te laten.
Elke dag zijn er tussen 9:00 en 11:00 7 plaatsen beschikbaar. Zijn deze plaatsen al gereserveerd? Dan is helaas een nieuwe reservering plaatsen niet mogelijk. Een reservering annuleren? Bel dan met LifeCity om dit door te geven. Zo ontstaat er weer ruimte voor andere kinderen.
Reserveren doe je via de Sportivity-app.

Kinderopvang in Amersfoort-Noord

Wanneer jij je kind(eren) naar de opvang van LifeCity brengt, willen we je vragen om je mobiele nummer bij ons achter te laten.
Elke dag zijn er van 9:00 tot 10:00 uur 7 plaatsen beschikbaar. Wil je later sporten? Dan zijn er 5 plekken beschikbaar tussen 10:00 en 11:00 uur. Zijn deze plaatsen al gereserveerd? Dan is helaas een nieuwe reservering plaatsen niet mogelijk. Een reservering annuleren? Bel dan met LifeCity om dit door te geven. Zo ontstaat er ruimte voor andere kinderen.
Reserveren doe je via de Sportivity-app.