Lidmaatschapstest
LifeCity aanbod

Groepslessen

"

Samen bewegen

Samen bewegen werkt naast inspirerend ook motiverend. Het helpt je net om dat extra stapje te zetten. Alle groepslessen bij LifeCity staan onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs. Zo krijg je tijdens het sporten tips en tricks die je met vrij trainen ook weer kunt gebruiken. De groepslessen vinden plaats op een vast moment op de dag, zo heb je gelijk een stok achter de deur voor jezelf.

Sporten voor iedereen

Om sporten zo leuk en afwisselend mogelijk te maken, heeft LifeCity een groot aanbod aan lessen. De meeste lessen zijn volgens het Les Mills principe waardoor ze toegankelijk zijn voor alle niveaus. Je kan eenvoudig switchen tussen diverse lessen en verschillende instructeurs.

Haal samen alles uit je training

Het voordeel van een groepsles is dat je nooit alleen bent. Je kunt elkaar motiveren, bewegen op dezelfde muziek en dat allemaal met hetzelfde doel: alles uit je training halen. Doordat je onder begeleiding sport, weet jij precies hoe je de oefening moet uitvoeren. Dit kan ook voordelen hebben op het moment dat je alleen gaat sporten. De lessen variëren van Zumba en Body Pump tot Spinning en Body Balance: elke dag vind je wel iets dat bij jouw trainingsdoel past.