Lidmaatschapstest
LifeCity faciliteiten

Infrarood sauna

"

Maak je spieren soepel

Last van je spieren en gewrichten? Dan is de infrarood sauna perfect voor jou! Dankzij de infrarood stralen op je rug voel je de warmte door je hele lichaam.

Hoe werkt een infrarood sauna?

In de infrarood sauna is het meestal tussen de 35 en 60 graden. Perfect om even te ontspannen en op te warme tijdens de koude winterdagen. De warmte van de infraroodstralen neem je het beste op via je rug. Het is daarom extra belangrijk dat je rechtop zit, hierdoor kan de warmte jouw lichaam bereiken. De infrarood stralen zorgen in tegenstelling van een stoombad niet voor de luchtopwarming maar er word hierbij echt gefocust op de lichaamsopwarming. De infrarood stralen zorgen ervoor dat je lichaam opwarmt, hierdoor kom je volledig tot rust.

Focus op een warm lichaam

De infraroodstralen richten zich direct op jouw lichaam. De warmte dringt hierbij door tot in de spieren. Dat is heel prettig voor mensen die last hebben van spier- en/of gewrichtspijn. De infraroodstralen verbeteren de bloeddoorstroming en zorgen ervoor dat de spieren soepeler worden. Wanneer je de dag na het sporten last hebt gekregen van spierpijn twijfel dan niet om de infrarood sauna in te gaan; het helpt namelijk perfect bij spierpijn.