Lidmaatschapstest
LifeCity aanbod

HYROX

"

TIL JOUW FYSIEKE VAARDIGHEDEN NAAR EEN HOGER NIVEAU MET HYROX

Hou jij van sporten en ga je graag de uitdaging aan? Start dan met HYROX bij LifeCity! Daag jezelf uit met een combinatie van kracht en conditie en bereid je voor op je (eerste) HYROX race. Of je nu een doorgewinterde sporter bent of pas begint, dit is jouw kans om je fysieke vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Wat is HYROX?

HYROX is dé unieke indoor fitnesscompetitie die krachttraining met hardlopen combineert. De race bestaat uit 1 kilometer hardlopen, gevolgd door een functionele fitnessoefening (ski erg, sled push, sled pull, burpee broad jump, rowing, farmers carry, sandbag lunges en wall balls). Dit patroon herhaalt zich 8 keer. Het doel is om jezelf te testen, plezier te hebben en je fysieke vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

De fitnessrace voor iedereen

Iedereen kan meedoen aan HYROX; ongeacht je fitnessniveau. Met 4 categorieën is het toegankelijk voor iedereen. Deze categorieën variëren in gewichten en herhalingen en zijn op basis van leeftijd en wereldwijde rankings.

LifeCity & HYROX

Sinds 2023 is LifeCity HYROX Gym Partner. Dit betekent dat onze gecertificeerde HYROX Coaches, Physical Fitness Tests (PFT) organiseren.

Wat is een PFT?

Tijdens een PFT laten wij jou kennismaken met HYROX om je klaar te stomen voor één van de HYROX races. Tijdens een PFT voer je verschillende oefeningen uit om jouw huidige niveau van fitness te beoordelen. Dit helpt je te bepalen waar je staat, voordat je je inschrijft voor een race.

Train voor HYROX

Of je nu een beginner bent of gevorderd, onze gecertificeerde HYROX Coaches bereiden jou voor op je (eerste) HYROX-race.

HYROX Amsterdam | 4 november

Ga jij de uitdaging aan? Op 4 november trapt Amsterdam als eerste Nederlandse stad het nieuwe seizoen af. Vanuit LifeCity organiseren we een busreis met deelnemers en coaches naar het evenement. Wil je erbij zijn? Schrijf je dan snel in bij één van onze HYROX Coaches, want er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Korting

Met de speciale kortingscode LifeCity-Amersfoort-10 krijg je 10% korting op je inschrijving. Wees er snel bij, want er zijn nog maar enkele plekken beschikbaar! Laat ons na het inschrijven weten dat je meedoet, dan reserveren wij een plek in onze bus én houden wij een T-shirt voor je achter. Dit kan via info@lifecity.nl.

Zit de race in Amsterdam vol of komt deze nét iets te vroeg? Niet getreurd! Op 20 januari organiseert HYROX een tweede editie in Maastricht. Aanmelden hiervoor kan via de website van HYROX!