Lidmaatschapstest
LifeCity

Ons verhaal

"

Een persoonlijke aanpak. Daar houden we van. Samen creëren we een fijne en energieke omgeving. We zijn een plek waar vriendschappen ontstaan en waar iedereen zich thuis voelt. We geven wat je verwacht, zonder dat je erom vraagt. We zijn er voor jou. Fitness, wellness en alles wat nodig is om goed in je vel te zitten. Wat je doel ook is.

Jouw leefstijl staat centraal. En dat vanaf het eerste moment dat je bij ons binnenstapt. Dit is wie we zijn. Persoonlijke aandacht gecombineerd met vakmanschap en de drive voor kwaliteit.

In 2008 werd LifeCity Amersfoort-Centrum geopend, waarna binnen korte tijd de laagdrempeligheid, gemoedelijkheid en professionaliteit een begrip werden in de regio. LifeCity Baarn volgde in 2011 en wederom twee jaar later LifeCity Amersfoort-Noord. Alle drie clubs met een eigen dynamiek, maar verbonden door hetzelfde DNA.

Onze fitnesscentra zijn inmiddels een begrip geworden voor sportliefhebbers. Waarom kiezen ze voor LifeCity? Omdat ze weten dat ze elke keer kunnen rekenen op echt vakmanschap, goede service, een sfeer waar iedereen zich thuis voelt én waar persoonlijke doelstellingen worden nagestreefd. Verwacht meer dan een ruimte met toestellen.

Bij LifeCity is iedereen welkom.