Lidmaatschapstest

Meet The LifeCity Community | Lieke Prins (23): blessurevrij dankzij LifeCity

"

Leven in een sneltrein: dat is hoe je het leven van de 23-jarige Lieke Prins het beste kan beschrijven. Fulltime aan het werk en deeltijd student. In die sneltrein weet Lieke ook nog tijd vrij te maken om te sporten. Naast haar passie voor hardlopen en padellen, is ze ook een aantal keer per week te vinden bij LifeCity in Amersfoort-Centrum. Hoe doet ze dat toch? Lieke lacht: “Het vergt veel van mijn planning skills. Maar je weet wat ze zeggen: een goede planning is het halve werk.”

In onze serie ‘Meet The LifeCity Community’ vertellen we verhalen van LifeCity-leden. Deze keer het verhaal van Lieke. 

Van de Achterhoek naar Amersfoort

Met een beetje hulp van het lot, belandde Lieke Prins zo’n vier jaar geleden bij LifeCity in Amersfoort-Centrum. “Het was eigenlijk best grappig”, vertelt Lieke terwijl ze terugdenkt aan hoe het allemaal begon. “Ik was in 2020 naar Amersfoort verhuisd en kende nog niet veel mensen. Als schoonmaakster bij oudere mensen ontmoette ik een dame die lid was bij LifeCity. Door persoonlijke omstandigheden kon deze dame geen gebruik meer van haar abonnement maken. Ze vroeg aan mij of ik haar abonnement over wilde nemen. Zodoende zijn we samen naar LifeCity gegaan en hebben we geregeld dat haar abonnement op mijn naam kwam te staan.”

Passie voor hardlopen, padel én fitness

Lieke heeft een duidelijk doel voor ogen in de sportschool: “Blessurevrij blijven, terwijl ik mijn passie voor hardlopen en padel kan blijven voortzetten. En dat gaat heel goed sinds ik bij LifeCity sport. Ik ben serieuzer geworden in mijn workouts. En dat werpt zijn vruchten af. Door de combinatie van hardlopen, padel en sporten in de sportschool, merk ik dat mijn lichaam sterker wordt”, vertelt ze enthousiast.

Lieke’s tip om blessurevrij te blijven?

“Gewoon eerlijk zijn tegen je instructeur! Ik vertelde over mijn zwakke knieën en voilà, aangepaste oefeningen. Hierdoor kon ik gewoon de hele les weer meedoen. Daarnaast ga ik eens in de zoveel tijd preventief langs bij de fysiotherapeut van LifeCity. Hij kijkt dan even mee in de sportschool en geeft advies. En niet te vergeten: doorzettingsvermogen is natuurlijk ook een groot pluspunt”, voegt ze eraan toe.

Samen sporten werkt motiverend

Dé motivatietip van Lieke? “Probeer eens een groepsles! Vroeger ontweek ik ze, maar bij LifeCity besloot ik het toch te proberen. En wat blijkt? Samen sporten werkt motiverend. Je kunt elkaar helpen, tips geven en nieuwe dingen leren. En daarnaast is het ook erg gezellig!” Sta je aan het begin van je fitnessavontuur, ook dan heeft Lieke advies voor jou: “Kies iets wat je écht leuk vindt en begin rustig. Ga niet te snel van 0 naar 100, maar bouw het geleidelijk op.”

LifeCity voelt als thuiskomen

Lieke heeft tot slot nog een boodschap voor wie twijfelt of LifeCity bij hen past: “LifeCity voelt voor mij als thuiskomen. De warme sfeer, de compacte opzet, en de persoonlijke aanpak spreken mij enorm aan. Het is hier niet zo massaal dat je verdwaalt, maar wel netjes onderhouden met verschillende ruimtes voor krachttraining en groepslessen. En vergeet de wellness in Amersfoort-Centrum niet! Ideaal voor of na je training.”

Start je gratis proefweek

Overweeg je te starten met fitness? Kom dan een week lang gratis kennismaken met LifeCity. In Amersfoort-Centrum, Amersfoort-Noord (Vathorst) en Baarn. Meld je aan voor de Gratis Proefweek en we nodigen je binnen 1 dag uit voor een kennismaking.

  • Toegang tot alle lessen en vrij trainen
  • Direct kennismaken met onze trainers
  • Een community en extra services

Ben je nog niet bekend met LifeCity?

Kom eens kennismaken bij een van onze sportscholen in Amersfoort, Vathorst of Baarn. Bij LifeCity sport je altijd op de manier die bij jouw gezonde leefstijl past. Meld je aan voor een gratis proefweek en dan nodigen wij je binnen 1 dag uit voor een kennismaking.

Wat onze leden van ons vinden

Fantastische sportschool!

Fijne sportschool! Leuke sfeer, goeie prijs, veel aanbod qua groepslessen en een jong en gemotiveerd team. Trainers zorgen iedere keer weer voor een leuke les en motiveren je om net iets meer uit jezelf te halen dan je zelf eigenlijk zou doen!

Margreet Verdouw - Projectmannager bij Salepack

4.9

Echt genoten!

Super leuk en zeer vriendelijk team. Veel keus uit groepslessen en ruimte keus aan fitnessapparatuur. Je kunt op verschillende locaties terecht.

Linda Martens - Sales specialist bij OneTake

4.8

Vrolijk personeel

Prima gym met aardig personeel. Alles wat je nodig hebt is er. Op bepaalde tijden is het druk maar als je daar een beetje omheen plant, kan je altijd op je gemakje trainen! Ook veel groepslessen. Aanrader!

Piet van Koop - Zorgbegeleider bij Hulpmarkt

5.0